jul 162023
 

Scensommar Växjö bjuder in till en afton med Åsa Jinder i Åryd den 21 juli klockan 19.00 vid Masugnen.
Åryds samhällsförening kommer servera kaffe och kaka. För den som är hungrigare så kommer det att serveras mat via Kvarnens Gårdsbod. Servering öppnar cirka en timme innan föreställningen.

Vi räknar med att det kommer mycket folk så för oss som bor i Åryd ber vi er att gå eller ta cykel för att ge parkering till de lite mer långväga gästerna. Vi ser fram emot en trevlig afton tillsammans, vi ses!

”Åsa Jinder har framfört sin musik på nobelfest, på mello, i konserthus, kyrkor och bygdegårdar i över 45 år. Och nu kommer hon till Scensommar – Artist Åsa Jinder – drottningen av svensk folkmusik.

Hennes musikalitet är briljant, scennärvaron är genuin och hennes kontaktskapande mellansnack där humor och allvar går hand i hand lämnar ingen oberörd.

Fredagen den 21 juli kl. 19 hälsar vi dig välkommen till Åryd för en timmes trollbindande musik framförd på Åsas signum: nyckelharpan.” – Text från Scensommar Växjö

 Posted by at 08:04

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)